2011. augusztus 25., csütörtök

Igazi luxus a budapesti ingatlanpiacon

A budapesti ingatlanpiacon ma már mindenki találhat kedvére való ingatlant. Belvárosi nyüzsgést kedvelők, budai zöld övezetre vágyók és külvárosi nyugalmat élvezők egyaránt rálelhetnek álmaik otthonára. Az igények eltérők, a kínálat változó.Abban viszont alighanem mindenki egyetért, hogy az első kerületi Ybl Miklós téren található Várkert Palota megtestesíti az igazi luxus fogalmát.





A Gellérthegy lábánál fekvő palota 1879-ben épült és hosszú éveken át szerves része volt a budapesti éjszakai életnek, többek között a város egyik legelegánsabb kaszinójának adott otthont csaknem 15 éven át. A gondozott park és az esténként fénypompában úszó szökőkút a város legszebb rendezvényeinek és esküvőinek szolgált helyszínéül. A 2000 nm-es területhez tartozó időtálló panoráma pazar kiegészítője minden eseménynek. Az exkluzív környezetre vágyók igényeit kiszolgáló Duna parti épület jelenleg is a világörökség részét képezi.
Az At Home Ingatlaniroda által 8 M Euróért eladásra kínált ingatlan a magával ragadó stílusa és egyedülálló földrajzi adottságai miatt számos lehetőséget rejt magában.











Az At Home Ingatlaniroda további luxusingatlanjai.