2011. szeptember 13., kedd

Luxusra vágyóknak: Loft!

A loft lakások stílusa és hangulata kétség kívül mindenkit magával ragad. A már használaton kívüli gyárépületek hatalmas belső tereiben kialakított lakások már jó ideje felkeltik a luxus iránt érdeklődők figyelmét. A kérdést, hogy miért számítanak luxusnak a loft lakások, mára már valószínűleg egyre kevesebben teszik fel.





Ezeknek a lakásoknak a különlegességük a bennük lakozó lehetőségekben rejlik. A loft lakások teret adnak az egyedi megvalósításnak és csak a képzelet szab határt a fantáziának. A rendkívüli belmagasságnak köszönhetően a hatalmas terek sajátos berendezésre adnak lehetőséget, a belsőépítészeknek és lakberendezőknek igazi játszótér egy loft lakás belső kialakítása. Alkalom nyílhat az exkluzív kivitelezésekre és a saját igények és életformák formába öntésre.
A loft lakások egyterűsége kitűnően alkalmazkodik a mai modern életvitelhez és gondolkodáshoz, akár újra és újra előnyt kovácsolhatunk a megszámlálhatatlan jó tulajdonságából. Varázsuk abban rejlik, hogy egyszerre képes privát és közösségi funkciót betölteni: a páratlan partyhelyszínül is kitűnően szolgáló lakások bármikor visszaalakíthatóak csendes, meghitt otthonná. 













Az At Home Budapest Kft. egyedülálló loft lakásokat kínál eladásra és kiadásra egyaránt, melyeket az egyedi igényekre vágyók figyelmébe ajánlunk.
Nézze meg további luxusingatlanjainkat!