2012. június 25., hétfő

A hónap ingatlanja – Exkluzív luxusvilla a II. kerületben


Az 550 nm-es elegáns budai villa minden részletében magában hordozza a luxus jegyeit. A prémium minőségben felújított, és minden kényelmi extrával rendelkező otthon garantáltan biztosítja a nyugalmat és a kényeztetést az ott lakók számára. A hónap ingatlanja ezúttal egy igazán kivételes luxusvilla.





Budapest II. kerületében, Vérhalom egyik legkellemesebb utcájában található a hónap ingatlanja, amely egyértelműen felkelti minden arra járó figyelmét. A villa nem csupán kívülről ragadja el a tekinteteket, a kerítés túloldalán található 1100 nm-es gyönyörűen parkosított telek, valamint az 1938-ban épült és 2005-ben felújított ingatlan klasszikus és mediterrán jegyei ámulatba ejtenek mindenkit.
A 3 szintes épület fő szintjén található 60 nm-es teraszos nappali-étkező gondoskodik az igazán otthonos hangulatról. Az ugyanezen a szinten található dolgozószoba, a saját fürdővel rendelkező vendégszoba, a 28 nm-es családi nappali, és a tévészoba teszi praktikussá és teljessé a fő életteret. A konyhából a szervizlépcsőn át is megközelíthető 30 nm-es étkezőterasz tökéletesen alkalmas akár nagyobb partik lebonyolítására is. Az újszerű házban található továbbá 3 nagyméretű hálószoba egy fürdőszobával, valamint a szülői lakosztály teraszos hálószobával és saját, épített pezsgőkádas fürdővel. A tetőtérben található fitnesz szoba, szauna és gőzkabin valamint a teljes városi panorámás teraszon elhelyezett kültéri Jacuzzi tökéletes kikapcsolódást biztosít a lakók számára.
A villa számtalan egyedi részlettel és kiváló ízléssel épült, gondoskodik a nem mindennapi luxus érzéséről. Az igazi különlegességnek számító elegáns otthont az intim életteret kereső, és az exkluzivitást élvezők számára ajánljuk.

















További luxusingatlanok érdeklik? Lépjen velünk kapcsolatba!

Elérhetőségünk:
1122 Budapest, Városmajor u. 33.
Tel: +36 1/240-2767, 06-20/262-7864
E-mail: info@athomebudapest.hu