2011. október 10., hétfő

Segítség, eladó a lakásom! II. rész: 3 tipp a sikeres eladáshoz


Amennyiben egy potenciális vevő fogadására készülünk fel, bizonyára sikeres volt az előző lépés, azaz vonzóvá tettük lakásunkat a fotók segítségével. Ez azonban még közel sem jelent egyenes utat a sikerhez, akad néhány lépés, amelyre érdemes odafigyelni a lakásbemutatás során. Az At-Home Budapest Kft. összegyűjtötte a 3 leghatásosabb módszert, amit érdemes átbeszélni az ingatlanügynökkel, mielőtt személyesen fogadnánk látogatóinkat.


1. A lehetőségek helye
Bármilyen ingatlanról is legyen szó, a vevő mindenképpen látni szeretné, hogy a lakással együtt milyen lehetőségeket vesz meg. Ne hagyjuk, hogy az otthon magáért beszéljen, engedjük a hozzáértő ingatlanügynököt az átépítési lehetőségekről bővebben beszélni.



2. Gondolkodjunk a vevő fejével!
Talán a legnehezebb rész, amikor úgy kell bemutatni családi fészkünket, mint egy árucikket, úgy, mint egy ingatlant. A potenciális vásárló nem a lakáshoz fűződő érzelmeinket szeretné látni, hanem azt, hogy ő milyen jövőbeli emlékeket élhet majd át. Ahhoz, hogy a vevő el tudja képzelni benne az életét, igyekezzünk tudatosak maradni és elkerülni az érzelmeket. Ebben nagy segítséget nyújthat egy profi ingatlanügynök.



3. Kincs ez a környék!
Az ingatlanvásárlásnál két dolgot tart a vásárló szem előtt: magát a lakást és a környéket. Az utóbbi fontosságát nem győzik hangsúlyozni az ingatlanosok. Ezen ugyanis a lakással ellentétben nem tudunk változtatni. A lakásbemutatás során feltétlenül kérjük meg az ingatlanügynökünket, hogy mutassa be a környéket először szóban, majd akár személyesen is.  

Az At Home Budapest Kft. örömmel segít eladni luxusingatlanát! Látogasson el honlapunkra, hogy megismerkedjen legfrissebb ajánlatainkkal.