2012. május 17., csütörtök

7 éves az At Home!


A születésnapok mindenki életében kellemes emlékek. A nosztalgia, az ünneplés és a kikapcsolódás pillanatai ezek. Az At Home Budapest Kft. május elején ünnepelte a 7. évfordulóját, és a szokásokhoz híven a csapat ismét egy közös hétvége keretén belül köszöntötte a céget.



A hetedik évforduló ideális alkalom volt arra, hogy a Balatonon elevenítsük fel az elmúlt évek legkellemesebb pillanatait, és erőt gyűjtsünk a jövőben ránk váró nehezebb feladatokhoz. A magyar tengeren tomboló szelet kihasználva vitorlán próbáltuk ki milyen a csapatépítés. Az imbolygásnak köszönhetően szó szerint is közelebb került csapattagok Tihanyban pihenték ki a fáradalmakat egy kellemes ebéd mellett, melyet közvetlenül a tihanyi apátság mellett fogyasztottunk el. A panoráma és kellemes tavaszi napsütés következtében előkerültek az elmúlt évek legviccesebb történetei, melyekből késő estig nem fogytunk ki. A vízparti élmények és közös emlékek felelevenítése gondoskodott arról, hogy egy igazán kiemelkedő és felejthetetlen élménnyel gazdagodjunk.
A lendületből a jövőben sem veszünk vissza, az At Home Budapest Kft. továbbra is elkötelezett híve a minőségi és ügyfélközpontú szolgáltatásnak. 










Elérhetőségünk:
1122 Budapest, Városmajor u. 33.
Tel: +36 1/240-2767, 06-20/262-7864
E-mail: info@athomebudapest.hu