2012. május 23., szerda

Fókuszban az At Home!


A luxusingatlanoknak könnyedén találhatunk csodálókat. A részletesen kidolgozott, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal büszkélkedő otthonok mindenkit ámulatba ejtenek. A luxus fogalma, és a kérdés, hogy mennyibe kerülhet itthon a luxus, az RTL Klub forgatócsoportját is érdekelte.






Az RTL Klub egyik legnézettebb műsora, a Fókusz Plusz azzal a kéréssel kereste fel irodánkat, hogy vezessük be őket a budapesti luxusingatlanok világába. A stábnak az ingatlanpiacról mesélve a főváros egyik legimpozánsabb luxusingatlanát mutattuk be. 


A nettó 485 nm-es lakótérrel rendelkező álom ingatlan a főváros egyik legimpozánsabb részén, a XII. kerületben helyezkedik el, Farkasvölgy lábánál. Az épület görög márvánnyal burkolt és kívülről faragott mészkő elemmel van tarkítva. A 2000-ben épített 3 szintes villa különlegessége a 4000 nm-es gyönyörűen gondozott díszkert, melyhez egy úszómedence is tartozik. A kertet a rózsa és szőlő lugas, valamint a barbeque rész, és egy 70nm-es vendégház teszi még izgalmasabbá. 

A villa vételára 4,5 millió Euró. 






Az ámulatba ejtő ingatlan részletes bemutatása után a piacon található hazai további luxusingatlanokról beszélgettünk, valamint a hazai vevőkörről. Szóba került az ár meghatározása is, valamint, hogy mi számít ma luxusnak Magyarországon.


 
Az interjú megtekinthető az alábbi linkre kattintva:

Tekintse meg további luxusingatlanjainkat!

Elérhetőségünk:
1122 Budapest, Városmajor u. 33.
Tel: +36 1/240-2767, 06-20/262-7864
E-mail: info@athomebudapest.hu