2012. május 30., szerda

A hónap ingatlanja – Luxus rezidencia a Svábhegyen


A hónap ingatlanja ezúttal egy igazán kivételes luxus rezidencia, amely Budapest egyik legelőkelőbb részén, a XII. kerületi Svábhegyen helyezkedik el. Stílusos, exkluzív és méltó megtestesítője a luxusnak. Az At Home Budapest Kft. bemutatja a hónap ingatlanját.





A nagykövetségi rezidenciákkal szegélyezett utcában elhelyezkedő 1051 nm-es lakótérrel rendelkező villa 1996-ban épült egy több, mint 2100 nm-es telekre. A klasszikus stílusú villa
egyedülálló épület szintenként 270 nm-es alapterületével, rendkívül tágas, jól alakítható elrendezésével kiválóan alkalmas reprezentációs célokra, rezidenciának, cégközpontnak, de akár 3 lakásos társasház is kialakítható benne. A lifttel ellátott otthon fő szintjén egy 4 nappaliból/társalgóból és egy tágas étkezőből álló tér áll rendelkezésre impozáns lépcsősorral, márvány kandallókkal és káprázatos városi panorámával. Ezen a szinten található a nagyméretű, szeparált konyha, valamint egy fürdőszoba és 2 vendég toalett. A galériás kialakítású felső lakószinten 2 nagyméretű háló-fürdő egység, tágas teraszok és 2 kisebb hálószoba kapott helyet, szintén fürdővel. A galéria freskókkal és oszlopokkal gazdagon díszített. A tetőtérben egy 70 nm-es lakosztályt alakítottak ki, amely egy dolgozósarokkal bővített nappaliból, 2 hálóból, és egy márványborítású fürdőszobából áll. A különleges eleganciájú épület kertszintjén 286 nm-nyi, befejezés előtt álló, egybefüggő tér áll rendelkezésre közvetlen kapcsolattal a panorámás kertre, ahol akár nagyobb fogadások, termékbemutatók tarthatók vagy egy különálló lakás is kiépíthető. A villa utcaszintjén egy 80 nm-es, 3 állásos garázs szolgálja az autótárolást, valamint további 5-6 autó számára biztosított a kültéri parkolás. A hatalmas, két utcáról megközelíthető, ápolt kertben egy medencét élvezhet a tulajdonos, valamint itt található az épület kazánháza és biztonsági helyiségek. A magas szinten kivitelezett, kiváló műszaki állapotú villa igen kedvező elhelyezkedésű és jó lehetőségeket rejt.


















Önnek tetszett a hónap ingatlanja? Tekintse meg további luxusingatlan kínálatunkat!

Elérhetőségünk:
1122 Budapest Városmajor u. 33.
Tel: +36 1/240-2767, 06-20/262-7864
E-mail: info@athomebudapest.hu