2012. február 10., péntek

A hónap ingatlanja: Duna parti luxus loft

Modern és stílusos, egyedi és luxus; kétségtelenül egy igazi loft lakás jellemzői. Számos kiemelkedő tulajdonságaiknak köszönhetően a loft lakások hamar belopták magukat a különleges ingatlanokat kedvelők szívébe. A hónap ingatlanja ezúttal egy exkluzív Dunai panorámával rendelkező XIII. kerületi luxus loft.





A főváros pesti oldalán található 148 négyzetméteres loft lakás méltán érdemelte ki a hónap ingatlanja címet. A tulajdonosok nem akármilyen átalakítást végeztek az ingatlanon; 3 évnyi felújítás után az eredmény egy igazán különleges luxuslakás.
A rendkívül egyedi, minden igényt kielégítő designlakás a háromszintes épület első emeletén található, ahonnan lélegzetelállító panoráma tárul elénk a Dunára, a Margitszigetre és a Budai hegyekre. A csendes és világos lakás a tágas és ízlésesen berendezett nappalin kívül két további saját fürdőszobával ellátott hálószobával rendelkezik. A minimál stílusú, rendkívül elegáns fekete-fehér konyha és étkező a legmodernebb berendezésekkel vannak teljes körűen felszerelve. A hatalmas, 430-cm-es belmagasság gondoskodik a loft lakások által kínált egyedi életérzésről.
Az épületegyüttesben található wellness-fitness centrum, saját fitneszterem, szauna és medence tovább fokozza a kényelem és luxus érzését, míg a 24 órás portaszolgálatnak köszönhetően az itt lakók folyamatos biztonságban érezhetik magukat.

A szemet gyönyörködtető lakás eladási ára 140 M Ft.






A loft lakások luxus érzéséről bővebben olvashat itt.

Tetszett Önnek a hónap ingatlanja? Más luxusingatlanok érdeklik? Lépjen velünk kapcsolatba:

Elérhetőségünk:
1122 Budapest Városmajor u. 33.
Tel: +36 1/240-2767, 06-20/262-7864
E-mail: info@athomebudapest.hu