2012. április 20., péntek

A hónap ingatlanja: Kivételes Luxus Penthouse


A hónap ingatlanjai időről időre elkápráztatnak bennünket. Van bennük valami igazán különleges, valami elragadó. Nehéz lenne ezek közül a csodálatos otthonok közül bármelyiket is kiemelni, azonban Az At Home Budapest Kft. most az egyik legexkluzívabb és legegyedibb luxus Penthouse-t mutatja be.





A hónap luxusingatlana bármelyik magazinban büszkén megállná a helyét. A 2005-ben az „Év Legjobb Lakóépülete” díjat elnyert Duna-Pest Rezidenciában, a 9. emeleten található az a belső kétszintes luxus Penthouse, ami 308 nm-en varázsol el minden csúcskategóriás otthon iránt érdeklődőt. A kiemelkedően minőségi anyagokból álló luxuslakás art deco stílusban készült, neves magyar belsőépítész tervei alapján. Az enteriőr minden részletéből árad az elegancia és az előkelőség, mindemellett otthonos hangulata az első pillanattól kezdve a magával ragadó. A luxus szállodáktól megszokott teljes körű szolgáltatás rendszert nyújtó rezidenciában 2 nappali, 3 hálószoba, dolgozószoba, 2 gardróbszoba, 2 amerikai konyhás étkező, mosókonyha, 2 télikert és 4 fürdőszoba került kialakításra. A teljesen automatizált lakás hatalmas körterasza lenyűgöző dunai panorámát biztosít teljes kilátással a Gellért-hegyre, Citadellára, a Szabadság szoborra illetve a Budai-vár és a Műszaki Egyetem történelmi épületeire. A szabad kilátásnak köszönhetően természetes fényben úszik az otthon egész nap.
A hónap ingatlanja nem csupán egyedi életérzést kínál a jövő tulajdonosának, hanem számos ingyenes szolgáltatást is. Az aktív pihenést kedvelői olyan lehetőségeket vehetnek igénybe az épületben, mint például élmény és úszómedencék, szauna, fitness terem személyi edzővel, masszázsszalon, squash pályák, könyvtár, klub szoba, biztonsági szolgálat, rendszeres napi programok, táncestek és borkóstoló.









 

A hónap exkluzív álomotthona minden képzeletet felülmúl. Az egyetlen kihívás ezzel az álomlakással kapcsolatban talán az, hogy ne mutassuk meg mindenkinek. Stílusa és lenyűgöző ízlésvilága ugyanis garantáltan az első helyet célozza meg mindenki szívében. 

Nézze meg az At Home Budapest Kft. további luxusingatlan kínálatát! 

Elérhetőségünk:
1122 Budapest Városmajor u. 33.
Tel: +36 1/240-2767, 06-20/262-7864
E-mail: info@athomebudapest.hu