2012. február 16., csütörtök

Hévíz – a gyógyvíz paradicsomban rejlő lehetőségek

A Balaton északi partján fekvő Hévíz már évszázadok óta az európai régió egyik legismertebb gyógy-és idegenforgalom központja. Itt található ugyanis a világ második legnagyobb meleg vizű, természetes tőzegmedrű gyógytava. A válság idejében is töretlen népszerűséggel bíró város, most új lehetőséget kínál a befektetők részére.


Zala megye leglátogatottabb városában, egész évben tart a szezon. A nyáron 34, télen 28 Celsius fok hőmérsékletű tó vizében különféle reumatikus, mozgásszervi, izom és idegrendszeri megbetegedéseket, nőgyógyászati bántalmakat gyógykezelnek. Évente közel 120.000 vendég, közel 1 millió vendég éjszakával veszi igénybe a különleges szálláshelyeket. 




Hévíz népszerűsége tehát megkérdőjelezhetetlen. A befektetők részére ez a város most egy kiemelkedő lehetőséget kínál:

Hévíz egyik legszebb részén található egy ingatlan, amely a város legmagasabb pontján helyezkedik el, mindössze 250 méterre a hévízi tófürdő parkjától. A 2 hektár nagyságú parkosított kertben, egy 1920-as években épült, szép állapotú kastélyépület található, melyhez saját gyógy-termálvíz ellátás tartozik. A kastélyépülethez a 70’ – es években épült hozzá, egy komplett gyógyászati szárny, két medencével és kezelő helyiségekkel. A meglévő kastély épület és az új szállodai szárny együttese, európai szinten is különleges, egyedi építészeti és turista látványosságot eredményez.
Az elmúlt évekig háromcsillagos szállodaként működő, harminc szobás épület, belső felújítást és modernizálást igényel. 
A terület 2 nagy lehetőség kínál:

1.
Kastélyépület felújítása, a jelenlegi 30 szoba kapacitás 32 szobára növelése, a 70’-es években épült, gyógyászati egység felújítása és bővítése, valamint további kisebb fejlesztések, kialakítások (télikertes étterem, kandalló bár, könyvtárszoba, stb.) A működés megkezdését követően, a kastély mögötti területre új szállodai/nappali kórház/szanatórium szárny fejlesztése második ütemben. 

2.
Kastélyépület felújítása, a jelenlegi 30 szoba átalakítása 16 – 18 luxus apartmanná, ezzel egy időben, egy közel 200 szobás, 4+/ 5 csillag minőségű új szállodai szárny fejlesztése Medical & Wellness & Spa szolgáltatásokkal és nappali kórház/szanatórium funkciókkal.








Amennyiben a lehetőség felkeltette figyelmét, lépjen kapcsolatba velünk!

Elérhetőségünk:
1122 Budapest Városmajor u. 33.
Tel: +36 1/240-2767, 06-20/262-7864
E-mail: info@athomebudapest.hu