2012. január 23., hétfő

Modern luxus, avagy az intelligens épületek

Energiatakarékosság, vezérelhetőség és kényelem. Kulcsszavak, melyek a modern világ egyik csodáját, az intelligens épületeket takarják. A technológia és a fejlődés az ingatlanpiacra is kihat, az intelligens épületek egyre szélesebb körben terjednek el. Megszámlálhatatlan előnyük egyre népszerűbbé teszi őket, aki pedig egyszer kipróbálja, garantáltan nem akar majd más épületben lakni.


Az intelligens épületek biztosítják a kényelem és biztonság érzését a mindennapokban és gondoskodnak róla, hogy minden, ami körülöttünk történik, energiatakarékos legyen. Az épület-felügyeleti rendszer segítségével meghatározhatjuk, hogy mit és hogyan szeretnénk szabályozni, lehetővé téve ezzel azt, hogy mindenki az egyéni igényeinek megfelelő otthont alakítson ki. Természetesen az épületen belül szolgáló funkciókat nem csak teljes egészében tudjuk szabályozni, hiszen lehetőség nyílik arra is, hogy csak egy adott rendszert szabályozzunk. A könnyedén beállítható jelenlét szimuláció például beállítható akkor, ha nem tartózkodik senki az épületben, így a belső térben található világítótestek automatikus be és kikapcsolása azt érzékelteti, mintha tartózkodna valaki otthonunkban.






Az intelligens funkciókkal felruházott épületek között találhatunk emberi ráhatást igénylő és nem igénylő épületeket. Ez utóbbinál nem szükséges a folyamatos programozás, az épületek maguktól felismerik az adott helyzeteket, és reagálni tudnak. 





Ezek az épületek olyan extra funkciókkal könnyíthetik meg életünket, amelyek segítségével nemcsak kiadásokat csökkenthetünk, de kényelmesebbé és kellemesebbé varázsolja a hétköznapokat.

Lépjen kapcsolatba az At Home Budapest Kft.-vel és tekintse meg intelligens épületrendszerrel ellátott luxus ingatlanjainkat.

Elérhetőségünk:
1122 Budapest Városmajor u. 33.
Tel: +36 124-02767, 06-20/262-7864
E-mail: info@athomebudapest.hu